top of page
2021_június_1757_retus.jpg

AZ VAGY, AMIT ISZOL

Missziónk, hogy példamutatóan cselekedve egy súlyos, világméretű problémára, a műanyagválságra megoldást nyújtsunk. A forradalmian új technológia biztosítja a tiszta ízt, megtisztítva a vizet minden elszíneződéstől, klórtól, valamint eltávolítja a vízben esetlegesen felmerülő fizikai és kémiai szennyeződéseket 0,2 mikron -ig, miközben megőrzi a vízben lévő értékes oldott ásványi anyag tartalmat.

1. LÉPÉS: ELŐSZŰRÉS

floewater_kv_840x845_rgb.jpg

A MINŐSÉGILEG KIFOGÁSOLHATÓ VIZEK KEZELÉSE, FÉMES ÍZ ÉS ÓLOM TARTALOM MEGSZŰRÉSÉRE

Az előszűréshez 2 különböző típusú szűrőt tudunk ajánlani, hogy az a legjobban illeszkedjen a helyi hálózati víz adottságaihoz. Ha az alapvíz jó minőségű, nincs szükség előszűrő telepítésére.

Milyen problémákra nyújtunk megoldást?

  • Magas ólom tartalom esetén, ki tudjuk szűrni a kisgyermekekre és várandós nőkre kifejezetten veszélyes ólmot a vízből.

  • Fémes, kénes szagú és ízvilágú vizek esetén, az idegen ízt okozó vas és mangán mennyiségét tudjuk csökkenteni a vízben.

2. LÉPÉS: SZŰRÉS

A FIZIKAI ÉS KÉMIAI SZENNYEZŐDÉSEK ELTÁVOLÍTÁSA

A vízben esetlegesen felmerülő fizikai és kémiai szennyeződéseket távolítja el, megtisztítja a vizet az elszíneződésektől és klórtól. A szűrés finomságát, pontosságát jól mutatja, hogy míg az emberi hajszál 50-70 mikron méretű addig ez a szűrő 0,2 mikronméretig képes kiszűrni a szennyeződéseket a vízből.

Mindezt úgy teszi, hogy a vízben lévő értékes oldott ásványi anyag tartalmat nem bántja.

Az aktív szénszűrő antimikrobiális, ezüstion bevonattal van ellátva, amely a baktériumok kialakulását és elszaporodását akadályozza meg.

A FLOEWATER TÖBB, MINT EGY VÍZSZŰRŐ BERENDEZÉS

Innovatív technológiájának köszönhetően kezeli, előszűri a vizet, amennyiben az alapvíz minőségileg kifogásolható. Így biztosítva azt, hogy ugyanazt a prémium minőségű vizet lehessen előállítani az ország bármely pontján.

1x.png

További információk

VÍZKEZELÉS

Speciális kezelése a víznek, mint a pH menedzsment, amely egy extra lépés (nem szűrés) a víz magas minősége érdekében.

MICRO - ÉS ULTRA VÍZSZŰRÉS

A mikro – és ultra szűrők 0,2 μm-ig távolítják el a szennyeződéseket.

KÖZÉP - ÉS MIKRON VÍZSZŰRÉS

A közép - mikron szűrők eltávolítják az 5 és 0,5 μm közötti fizikai és szerves szennyeződéseket a vízből.

VÍZLÁGYÍTÁS

A vízlágyító berendezések ásványokat kötnek meg vagy távolítanak el a vízből annak érdekében, hogy az eszközök meleg víz használata esetén ne vízkövesedjenek.

RÉSZECSKE SZŰRÉS

A részecske szűrő 1 μm –ig szűri ki a vízben megtalálható fizikai szennyeződéseket.

FIZIKÁLIS SZŰRÉS

A fizikai szűrők a nagyobb, szemmel látható szennyeződéseket távolítják el a vízből.

bottom of page