2021_június_2036_retus.jpg

HORECA

Innovatív megoldás 
a vendéglátásban: 
prémium minőségű víz csomagolásmentesen.  

A Floewater a rendelkezésre álló vezetékes víz egyszerűségét, elérhetőségét és környezeti előnyeit kombinálja a kiváló minőségű víz tisztaságával és friss, finom ízével.
 
A hűtött, megszűrt vizet szénsav nélkül vagy szénsavval dúsítva, elegáns palackokba töltve szolgálhatja fel vendégei számára.

A Floewater a legjobb választás, ha Ön is elkötelezett az egészség és a fenntarthatóság mellett, ugyanakkor a prémium minőség is éppúgy fontos.

2021_június_1558_retus.jpg
  • 2 csapos beépített torony (szénsavas és mentes víz számára)

  • vízhűtő

  • előszűrőpatron a víz pH kezeléséhez magnézium-oxid granulátummal

  • Fibredyne II ezüst ionos szűrő

  • elegáns üvegpalack

  • ingyenes beüzemelés

  • ingyenes szűrőcsere

  • szakmai támogatás, oktatás

  • ingyenes éves általános karbantartás

  • szerviz szolgáltatás

Csomagunk tartalma:

Teljes körű szolgáltatás:

A HAVI KÖLTSÉG MAGÁBAN FOGLALJA A BESZERELÉST, A SZŰRŐK CSERÉJÉT, ÁLTALÁNOS KARBANTARTÁST ÉS AZ ELEGÁNS ÜVEGPALACKOT. ÜGYFELEINKKEL SZOROS KAPCSOLATOT TARTUNK, MEGOLDÁSAINKAT AZ ÖN IGÉNYEI SZERINT TUDJUK ALAKÍTANI.

close-up-businessman-with-digital-tablet
businessman-using-tablet-analyzing-sales

EGYSZERŰSÉG ÉS KÉNYELEM 

Kiszámítható és fix havi költségek mellett biztosított a korlátlan mennyiségű hűtött, tiszta, prémium minőségű víz, így könnyen tud tervezni kiadásaival.

A Floewater rendszerével időt, tárolóhelyet, munkaidőt és pénzt takarít meg, elkerüli: a folyamatos készletfigyelést és rendelést, a tárolást, raktározást, hűtőhely felhasználását, leltározást, hulladék kezelést, szemét szállítást.

Rendszerünk könnyen használható, a szűrőberendezés kapacitása 95 000 liter víz szűrésére alkalmas, így nem kell sűrűn a betét cseréjével foglalkoznia.

PROFITABILITÁS

Célunk, hogy egy hosszú távú innovatív és fenntartható üzlet megoldást nyújtsunk az éttermek, szállodák, fitness termek és munkahelyek számára.

A Floewater lehetővé teszi, hogy a helyi hálózati vizet felhasználva korlátlan mennyiségű szénsavas és mentes prémium vizet állítson elő gyorsan és kényelmesen alacsony költséggel, fix havi díjjal. A bérleti díjon felül minden csapolt víz eladása üzlete profitabilitását növelheti.

A havi költség magában foglalja a beszerelést, a szűrők cseréjét, általános karbantartást és az egyedi palackokat. Ügyfeleinkkel szoros kapcsolatot tartunk, megoldásainkat az Ön igényei szerint tudjuk alakítani.