top of page

Friss és kristálytiszta víz a munkavállalóidnak - FloeWater vízpontok kialakítása az irodában

A víz az élet forrása. A víz biztosítja az agy számára az elektromos energiát, így a hatékony gondolkodáshoz, koncentrációhoz és a jó teljesítményhez elengedhetetlen napi minimum 2l jó minőségű, tiszta víz fogyasztása. Nem véletlen, hogy az irodai enteriőr kialakításánál kulcsszerepet játszik az ivóvíz lelőhelyek, “vízpontok” ideális kialakítása, frekventált elhelyezése.

A FloeWater irodai víztisztító berendezése a helyi hálózatra kötve, csomagolásmentesen képes mindig friss szűrt vizet adagolni - szénsavas és szénsavmentes formában egyaránt. Egyrészről a FloeWaterrel egészséges és kristálytiszta vizet tudsz biztosítani munkavállalóidnak, ami kellemes ízével csak úgy itatja magát. Ugyanakkor az sem elhanyagolandó, hogy a PET palackok kiiktatásával munkafolyamatokat könnyíthetsz meg és még spórolhatsz is, mivel sem a készletfigyeléssel és újrarendeléssel, de még a hulladéktárolással és elszállítással sem szükséges foglalkoznia vállalatodnak.


Ha aktuális számodra az irodafelújítás vagy a költözés, az alábbiakban mutatunk néhány ötletet a FloeWater vízpontok kialakítására és elhelyezésére:

FloeWater vízpont a fogadótérben

Elegáns irodai csapunk kiválóan passzol a modern és stílusos enteriőrökbe, a szoba éke lehet. Jó ötlet lehet egy vízpont kialakítása a fogadótérben, ahova a vendégek, ügyfelek érkeznek. Esztétikus vízadagolónkkal nem csak vállalatod imázsát tudod növelni, de azonnal friss és hideg vízzel kínálhatod az érkezőket.

Kiegészítőként javasoljuk szűrt vizünk bekészítését a tárgyalóterembe, hogy a megbeszélés hatékonyan és komfortosan folyhasson. Víz bekészítéséhez elegáns FloeWater üvegpalackjainkat javasoljuk, amelyek mosogatógépben könnyen elmoshatók és újra használhatók, a fenntarthatóságot támogatva.

FloeWater vízpont a konyhában

Az ebéd mellé igazán jól eshet egy pohár frissítő víz, így kézenfekvő lehet egy vízadagoló elhelyezése a konyhában, étkezőben. Ráadásul a legtöbb munkahelyen a kávégép és a vízforraló is a konyhában található. A tea íze FloeWater alappal még intenzívebb lesz, de a kávé mellé is jó lehet egy pohár víz kísérőnek.

FloeWater vízpont a központi tereken

A munkavállalók vízfogyasztásának serkentéséhez mindenképpen ajánlott vízadagolót elhelyezni a központi tereken, ahol sok alkalmazott dolgozik egyszerre, hiszen így a legegyszerűbb a vízfogyasztás még a nagyon zsúfolt napokon is. A FloeWater rendszere halkan, szinte hangmentesen működik, így nem lesz zavaró hatással a munkára. A vízadagoló mellé érdemes lehet egy kisebb tálalópultot kialakítani, ahova gyümölcsöket, szörpöket helyezhetünk el.


FloeWater vízpont a pihenőszobában


A pihenőszobák, ahol kényelmes kanapék, fotelek állnak a munkavállalók rendelkezésére sokszor a találkozási pontot, a feltöltődés helyét jelentik. Az otthonosan berendezett közösségi terek nem csak a csapategységet és a munkavállalók közti kapcsolatot tudják megerősíteni, de sokszor a brainstormingok, legjobb ötletek kitalálásának a színhelyei is. Az igazán jó gondolatok elősegítéséhez és az örömteli közös pillanatokhoz helyezz el vízadagolót a pihenőszobában is.

Még a víz is jobban eshet egy praktikus kulacsból. Ha december 2. és január 31. között rendeled meg víztisztító berendezésünket*, most elegáns FloeWater üvegkulacsokkal lepjük meg munkavállalóidat karácsony alkalmából. **

*A szerződéskötés időpontja december 2. és január 31. között valósuljon meg.

**Az akció 100 fő dolgozói létszámig vehető igénybe.

bottom of page